Skip to content

Sanepid

Kontrola Sanepidu - wyłącznie dla naszych klientów w ramach wypożyczonych lub sprzedanych przez naszą firmę przyczep  zapewniamy darmowe konsultacje ze specjalistami do spraw gastronomi, tel: 667 373 677

Obowiązek posiadania wdrożonego systemu HACCP reguluje:

Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o Bezpieczeństwie Żywności i Żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 r.), która przywołuje i opiera się min. na przepisach:
Rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego
Rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego
Wymóg wdrażania zasad systemu HACCP dotyczy wszystkich przedsiębiorstw i firm żywnościowych, bez względu na ich wielkość i profil działalności.

  • My przygotujemy go specjalnie dla Ciebie! – dokładnie tak, jak wymaga tego Sanepid.
  • Złóż zamówienie, a my zajmiemy się wszystkim od A do Z. Działamy na rynku od 15 lat, zaufało nam ponad 100 małych, średnich i dużych firm.
  • Przygotujemy pełną dokumentację oraz przeprowadzimy wymagane przez Sanepid szkolenia HACCP dla pracowników i właścicieli.
  • Doradzimy, jak przygotować zakład pod względem sanitarnym do kontroli przez Sanepid.
  • Lista wymogów do zrealizowania – tzw. check-lista zastanie przesłana drogą elektroniczną.
  • Tylko u nas doradztwo gastronomiczne gratis!
  • Jesteśmy zawsze dostępni pod telefonem. Przez okres 30 dni od złożenia zamówienia udzielamy konsultacji telefonicznych na wszelkie tematy związane z przygotowaniem lokalu do odbioru sanepid oraz systemu HACCP.
  • Pomożemy dostosować wymogi prawne do danego lokalu czy przyczepy gastronomicznej.

Nasze atuty

  1. Szybkie terminy realizacji zleceń.
  2. Specjaliści z wieloletnim doświadczeniem.
  3. Dojazd do klienta – 24h.
  4. Usługa HACCP Express.
  5. Praktyczne przygotowanie do kontroli urzędowej (Sanepid).
  6. Nabycie praktycznej umiejętności prowadzenia dokumentacji HACCP w danym lokalu.
  7. Oferujemy pełny pakiet dokumentacji wymagany przez sanepid – nie pobieramy żadnych dodatkowych opłat.
  8. Prowadzimy wymagane przez Sanepid szkolenia HACCP dla pracowników i właścicieli.
  9. HACCP przygotowany zgodnie z normą ISO 22000.
Print Friendly, PDF & Email