informacje: 667 373 677
Wykonujemy na zlecenie odbiór Sanepidu w ruchomych placówkach gastronomicznych np: przyczepy gastronomiczne i food Track-i.
Przyczepy gastronomiczne w naszej wypożyczalni posiadają odbiór Sanepidu.
Tworzymy dokumentacje GMP i GHP (Dobre Praktyki Produkcyjne i Higieniczne) oraz systemu HACCP.
Odbiór Sanepidu odbywa się w Warszawie.
Jeśli chcesz wprowadzać żywność do obrotu, musisz uzyskać decyzję właściwego miejscowo Państwowego Powiatowego. Będzie ona polegać na zatwierdzeniu zakładu i wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
- My przygotujemy go specjalnie dla Ciebie! – dokładnie tak, jak wymaga tego Sanepid.
- Złóż zamówienie, a my zajmiemy się wszystkim od A do Z.
- Przygotujemy pełną dokumentację.
- Doradzimy, jak przygotować zakład pod względem sanitarnym do kontroli przez Sanepid.
- Tylko u nas doradztwo gastronomiczne gratis!
- Jesteśmy zawsze dostępni pod telefonem. Przez okres 30 dni od złożenia zamówienia udzielamy konsultacji telefonicznych na wszelkie tematy związane z przygotowaniem do odbioru sanepid oraz systemu HACCP.
- Pomożemy dostosować wymogi prawne do przyczepy gastronomicznej czy food Track-a.
Nasze atuty
- Szybkie terminy realizacji zleceń.
- Specjaliści z wieloletnim doświadczeniem.
- Dojazd do klienta – 24h.
- Usługa HACCP Express.
- Praktyczne przygotowanie do kontroli urzędowej (Sanepid)
- HACCP przygotowany zgodnie z normą ISO 22000.
Procedury przewidziane przez Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny
Przed wydaniem decyzji o zatwierdzeniu zakładu Inspekcja Sanitarna przeprowadza wizytację i sprawdza, czy spełniono wymagania obowiązujących przepisów prawa żywnościowego, w tym określonych w zał. nr II do rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady WE nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych.