Skip to content

Odbiór Sanepidu

                                                  informacje: 667 373 677

Wykonujemy na zlecenie odbiór Sanepidu w ruchomych placówkach gastronomicznych np: przyczepy gastronomiczne i food Track-i.

Przyczepy gastronomiczne w naszej wypożyczalni posiadają odbiór Sanepidu.

Tworzymy  dokumentacje GMP i GHP (Dobre Praktyki Produkcyjne i Higieniczne) oraz systemu HACCP.

Odbiór Sanepidu odbywa się w Warszawie.

Jeśli chcesz wprowadzać żywność do obrotu, musisz uzyskać decyzję właściwego miejscowo Państwowego Powiatowego. Będzie ona polegać na zatwierdzeniu zakładu i wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

  • My przygotujemy go specjalnie dla Ciebie! – dokładnie tak, jak wymaga tego Sanepid.
  • Złóż zamówienie, a my zajmiemy się wszystkim od A do Z.
  • Przygotujemy pełną dokumentację.
  • Doradzimy, jak przygotować zakład pod względem sanitarnym do kontroli przez Sanepid.
  • Tylko u nas doradztwo gastronomiczne gratis!
  • Jesteśmy zawsze dostępni pod telefonem. Przez okres 30 dni od złożenia zamówienia udzielamy konsultacji telefonicznych na wszelkie tematy związane z przygotowaniem  do odbioru sanepid oraz systemu HACCP.
  • Pomożemy dostosować wymogi prawne do przyczepy gastronomicznej czy  food Track-a.

Nasze atuty

  1. Szybkie terminy realizacji zleceń.
  2. Specjaliści z wieloletnim doświadczeniem.
  3. Dojazd do klienta – 24h.
  4. Usługa HACCP Express.
  5. Praktyczne przygotowanie do kontroli urzędowej (Sanepid)
  6. HACCP przygotowany zgodnie z normą ISO 22000.

Procedury przewidziane przez Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny

Przed wydaniem decyzji o zatwierdzeniu zakładu Inspekcja Sanitarna przeprowadza wizytację i sprawdza, czy spełniono wymagania obowiązujących przepisów prawa żywnościowego, w tym określonych w zał. nr II do rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady WE nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych.

                                                   informacje: 667 373 677

Print Friendly, PDF & Email